Nivå: Gymnasienivå
Ansökningstid: Ansökan är öppen för sen anmälan
Programstart: Höst 2021
Ort: Jönköping

Programmet öppnar möjligheten att söka till andra program på Jönköping International Business School och andra högskolor och universitet. Genom ett nära samarbete med Science Park, näringsliv och lokala företag får du en gedigen kunskapsbas och praktisk erfarenhet som är värdefull, både för vidare studier och i yrkeslivet. Under utbildningen får du chansen att starta eget och att utforska entreprenörskapets möjligheter.

 

Undervisningen består av både föreläsningar, workshops och individuell eller gruppbaserad handledning, men också av design sprints, fight labs, projekt, peer learning och andra kreativa, pedagogiska metoder. Undervisningen sker både på campus i Gränna, med plats för boende för den som önskar, och på campus i Jönköping.

 

Jönköping University har en genomgående internationell profil. På Entreprenöriellt basår få du möjlighet att utveckla dina engelska språkfärdigheter då två av kurserna ges helt på engelska. Andra kurser har inslag på engelska, och studiemiljön är internationell med studenter från hela världen, vilket ger ett mångkulturellt campus.

Entreprenöriellt basår är en förberedande utbildning och leder inte till någon examen. Efter godkänd utbildning får du ett kursbevis med betyg i enskilda ämnen. När studierna är avklarade och godkända är du behörig att söka till alla kandidatprogram på JIBS. Du som slutför programmet har möjlighet att få en av två garantiplatser till program på JIBS, beroende på studieprestation.

Programmet Entreprenöriellt basår ges vid Jönköping University Enterprise
Omfattning: 60 fup
Nivå: Gymnasienivå
Studietakt: Helfart
Ort: Jönköping
Studieform: Campusbaserad
Programstart: Hösten 2021
Behörighet: Grundläggande behörighet samt Matematik 2a eller 2b eller 2c eller motsvarande.
Anmälningskod: HJ-PZEB1

Termin 1

Pathway Academic English 7,5 fup
Politik, samhälle och hållbar utveckling 7,5 fup

Introduktion i entreprenöriell ekonomi 1 7,5 fup

Introduktion i entreprenöriell ekonomi 2 7,5 fup

 

Termin 2

Entreprenöriellt företagande 15 fup

Introduktion i ledarskap och organisation – Framtidens ledare 7,5 fup

Pathway Mathematics 1 7,5 hp

Kontakta oss

Vi vill gärna spara dina kontaktuppgifter för att skicka mer information om våra utbildningar och kurser. Du kan när som helst avstå din prenumeration; Nu eller när som helst, samt vid varje utskick.