Arla

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgård till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Arla har du stora möjligheter att genomföra ditt examensarbete på mejeriet. Arla har ett mycket populärt F15 Traineeprogram.

Arla söker nu flera medarbetare till sitt mejeri i Jönköping.

Vill du ha ett fartfyllt och praktiskt arbete? Är du en flexibel och positiv person som trivs att jobba med andra och har förmåga att hantera självständigt arbete?

Går du på högskolan och hinner med deltidsjobb varannan söndag då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Arlas kyllager ingår du i en härlig arbetsgrupp med mycket humor och bra sammanhållning. Dina arbetsuppgifter kommer vara att plocka och packa mejeriprodukter som ska skickas ut till butik.

Det är ett högt tempo och tunga lyft förekommer, vilket innebär att du behöver känna dig bekväm med det. I kyllagret är det även cirka 4 grader kallt.

Deltidsjobb innebär för närvarande arbete varannan söndag och fyra veckor heltid på sommaren. Det finns även möjligheter till extrapass under veckodagar och helger.

Din Bakgrund

Som person är du driven och trivs när det är mycket att göra. Vidare tror vi att du är flexibel, prestigelös och kvalitetsmedveten i din yrkesroll. Truckkort och lagervana är fördel men inget krav. Kyllagret är ett modernt automatiserat lager där du skall kunna läsa och förstå säkerhetsföreskrifter. Vi ser gärna att du är tävlingsinriktad.

Om kyllagret

Kyllagret är ett modernt automatiserat lager med unik mix av åldrar, kön och nationaliteter. Vi har en kall arbetsmiljö men varm stämning där lagret alltid kommer före jaget!

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag!

Övrigt

Vid eventuella frågor så maila eddie.ilic@arlafoods.com

Facklig representant Tony Hertzberg artoher@arlafoods.com

2021-11-06