student
INFORMATIONTILL ANTAGNAVÅREN 2023

Byggproduktionsledare

Jönköping

warning

Upprop och programinformation: torsdag 19 januari 2023 kl 08:30 på Jönköpings läns Byggmästareförening (Barnarpsgatan 33 i Jönköping)

schedule

Terminstider

vt: v. 03-22

ht: v. 35-02

mail

Information

Kontakt Jönköping

Kontakta Jönköpings läns Byggmästareförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om du har frågor om programmet, kurser, upprop m.m. Kontaktperson: Ulrika Wikander: ulrika@jkpglbf.se

Förhinder?

Det är obligatoriskt att delta på uppropet. Du måste meddela förhinder till utbildningsledaren om du inte kan komma men vill ha kvar din plats.

Checklista

Yrkeshögskoleutbildning, start vt 2023

Senast måndag 19 december måste du tacka ja till din plats, genom att följa instruktionerna i ditt antagningsbesked. Är du inte intresserad av din plats ska du lämna återbud.

Du måste registrera dig och skapa ett användarkonto för att studera vid Jönköping University. Registreringen öppnar en vecka innan uppropet.
I samband med registering och kontoaktivering kan du som är YH-student om du önskar även beställa JU-kortet som ger dig access till högskolans lokaler och är ett bevis på att du är student vid JU. JU-kortet kan hämtas ut först när du fått ett bekräftelsemejl på att JU-kortet är producerat.

Uppropet är obligatoriskt. Om du uteblir från uppropet, och inte har meddelat förhinder, förlorar du din plats. Glöm inte att registrera dig via webben innan uppropet. Om du har förhinder att närvara på uppropet måste du meddela detta till utbildningsledaren.

Ansök om studiemedel för ett helt år i taget hos Centrala studiestödsnämnden (CSN) i god tid innan terminsstart. Kom ihåg att lämna en studieförsäkran i samband med att studierna börjar.

Som YH-studerande har du möjlighet att bli medlem i Studentkåren.
Studentkåren anordnar studiesociala aktiviteter och du får som studerande tillgång till unika studentrabatter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Som Yh-studerande på JU är du en del av Jönköping University. Utbildningssystemet inom yrkeshögskolan skiljer sig något från högskolan. På denna sida finns information samlad för som rör specifikt dig som Yh-studerande på JU.

Cookieinställningar