Seminarieserie

Välkomna till SER forskargrupp och seminarieserie inom LPS forskarmiljö

2019

28/8 Forskningskonferens vid Högskolan för lärande och kommunikation (HLK), Jönköping University. I anslutning till Ute är inne-konferensen i Jönköping 2019 håller vi en forskningskonferens på Högskolan för lärande och kommunikation. Forskningskonferensen är en mötesplats för forskare med intresse för barn och mångfunktionella utomhusmiljöer med syfte att sprida och diskutera aktuell forskning inom området. Presentationerna är också öppna för åhörare som deltagare i Ute är inne-konferensen, planerare, politiker, skolpersonal och andra intresserade.

Att vara med som åhörare är kostnadsfritt och det behövs ingen anmälan. Kaffe och lunch finns att köpa i nära anslutning till konferenslokalen.

Konferensen pågår 10.15 – 18.00 i Hc 113 på HLK.

Se hela programmet här

19/3 Professor Leif Östman, Uppsala Universitet föreläser om - Is sustainability applicable as a general theme for higher education?

2018

Transformative environmental Learning

Dr. Ingrid Joan Schudel, Rhodes University, Sydafrika, presenterar sitt paper med titeln Modelling Dialectic Processes in Environmental Learning: An Elaboration of Roy Bhaskar’s Onto-axiological Chain

Transformative Environmental Learning through Teacher Education

Zintle Songqwaru, Rhodes University, Sydafrika, koordinator för det nationella lärarfortbildningsprogrammet Fundsia for change, presenterar Transformative Environmental Learning through Teacher Education Läs mer här.PDF

Sidan uppdaterad 2019-04-11

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information kaka