Upptäck en värld av möjligheter med våra fyra anpassningsbara partnerskapsalternativ som skräddarsys efter din organisations behov. Samarbeta med talangfulla studenter och forskare, knyt kontakter med branschledare och få värdefulla insikter från våra experter inom olika områden, bland annat entreprenörskap, digital innovation och förnyelse samt hållbart företagande.

Var med och forma framtidens affärsutbildningar och utveckla nästa generations ledare. Tillsammans kan vi skapa ett partnerskap som gynnar båda parter och driver innovation och spetskompetens.

Kontakta vårt partnerskapsteam på societalengagement@ju.se för att gå med i JIBS partnerprogram.

Utbildningspartner

Bli en del av vårt exklusiva partnerskap på startnivå, utformat för organisationer som brinner för utbildning, förnyelse och innovation. Bygg en stark grund för framtida samarbeten med JIBS och håll dig uppdaterad om det senaste inom utbildningsområdet.

Varför bli JIBS utbildningspartner?

 • Håll dig uppdaterad: Få inblick i de senaste utbildningstrenderna.
 • Förstklassig talangpool: Få tillgång till en mångsidig och högkvalificerad studentgrupp som är angelägen om att bidra till din organisation.
 • Bli erkänd: Bli uppskattad och erkänd som en viktig bidragare till JIBS verksamhet.

Även om du inte är redo för vidare samarbete säkerställer vårt partnerskap på startnivå att din organisation förblir delaktig och uppskattad.

Nätverkspartner

Detta är den ultimata samarbetsformen för organisationer och företag som vill fördjupa sina kunskaper om JIBS och knyta viktiga kontakter. Initiativet riktar sig till organisationer och företag som ser JIBS som en värdefull läranderesurs och är intresserade av de nätverksmöjligheter som vi erbjuder. Målet är att tillhandahålla en engagerande och prisvärd plattform för inspiration och nätverkande.

Varför bli JIBS nätverkspartner?

 • Förstklassig talangpool: Få tillgång till en mångsidig och högkvalificerad studentgrupp som är angelägen om att bidra till din organisation.
 • Varumärkesexponering: Presentera din organisation på JIBS evenemang, i våra publikationer och på våra digitala plattformar.
 • Möjligheter till nätverkande: Få kontakt med ledande utbildare, forskare, organisationer och praktiker.

Strategisk partner

En strategisk partner har ett djupt och långsiktigt samarbete med JIBS och innefattar utvalda organisationer och företag som har åtagit sig att arbeta tillsammans. Dessa partners är aktivt engagerade i JIBS verksamhet och drar nytta av och bidrar till ett dynamiskt utbyte av tjänster och expertis. Relationen gör att JIBS kan erbjuda ett ökat värde till sina externa intressenter genom ett rikt utbud av samarbetsmöjligheter.

Varför bli strategisk partner?

 • Skräddarsytt engagemang: Våra mycket anpassningsbara avtal säkerställer att dina unika intressen prioriteras.
 • Långsiktigt värde: Engagera dig i pågående initiativ som driver innovation och tillväxt.
 • Innovativa samarbeten: Medverka i nyskapande forskningsprojekt och initiativ inom ledarskapsundervisning.

Key Partner

Statusen "Key Partner" är exklusivt reserverad för organisationer med betydande finansiellt och operativt inflytande och bygger på långsiktiga samarbeten och finansiella bidrag. Detta prestigefyllda partnerskap driver på tillväxten och utvecklingen av utbildningen genom förbättrade resurser, strategiska samarbeten och stöd till akademiska initiativ, till exempel:

 • Sponsrade professurer: Finansiera positioner för att stödja forskning och undervisning inom specifika akademiska områden.
 • Transformativa donationer: Bidra till att modernisera faciliteter, utveckla nya program och tillhandahålla stipendier.
 • Forskningsfinansiering: Stödja nyskapande forskningsprojekt som främjar kunskap och innovation.
 • Collaborative Teaching: Arbeta med adjungerade lärare för att tillföra verklig expertis till klassrummet.

Varför bli en strategisk partner till JIBS?

 • Betydande påverkan: Bidra till utbildningens framtid på ett varaktigt och betydelsefullt sätt.
 • Skräddarsytt engagemang: Våra mycket anpassningsbara avtal säkerställer att dina unika intressen prioriteras.
 • Kontinuerligt värde: Engagera dig i pågående initiativ som driver innovation och tillväxt.
 • Strategiskt samarbete: Engagera dig i meningsfulla samarbeten som driver ömsesidig tillväxt.

Låt oss förnya, utbilda och leda framtiden tillsammans!