student

Viktig information

Uppdatering angående coronaviruset

Med anledning av utbrottet av coronavirus bevakar Jönköping University läget kontinuerligt och följer information från främst UD och Folkhälsomyndigheten.

Kalendarium

Aktuellt

 • Zooma in med andra studenter på JU

  Vill du lära känna andra studenter på JU? Vill du dela med dig av och få olika tips på hur man kan klarar av dessa utmanande tider? Ta vara på denna möjlighet där du får dela erfarenheter med andra studenter.
 • Sista chansen att påverka JU:s framtid

  Just nu pågår en studentundersökning på JU där studenternas input fångas in. Bland de som deltar kommer vi lotta ut biobiljetter och presentkort (Shoppingkortet i Jönköping).
 • Promenera med Studenthälsan

  Känner du behov av att träffa och prata med människor, och samtidigt röra på dig? Följ med på promenad tillsammans med Studenthälsan och andra studenter vid Munksjön.
 • Påminnelse om att endast behöriga får vistas i JU:s lokaler

  Den senaste tiden har det hänt att studenter släppt in obehöriga personer i Jönköping Universitys (JU:s) utrymmen efter stängning. Det är inte tillåtet och det är extra viktigt att följa de reglerna nu under coronapandemin ur smittosynpunkt.
 • Påminnelse: Var med och forma Jönköping University

  Svara på frågor om Jönköping University (JU) och din studiesituation i världens största studentundersökning: International Student Barometer. Dina åsikter är viktiga!