Sogeti

Har du börjat fundera över vad alla högskolepoäng ska leda till? Har du ett brinnande intresse för IT, digitalisering och innovation som gör att du är en av våra blivande stjärnor? Oavsett betyg, favoritspagetti, ursprung, kön, operativsystem eller favorit-app söker vi dig och vill hjälpa dig att omsätta det du lärt dig i teorin i praktik. Vi vill ge dig en chans till en kickstart i karriären. Men först lite om oss.

Vi är Sogeti, ett av världens största IT-företag. Vi skryter gärna om vår lokala grund. Vi finns på 20 platser i Sverige och har en lokal stolthet och globala muskler. Vi kan det mesta inom IT, men vill hela tiden lära oss mer. Därför är vi intresserade av dig: vår framtid.

Vi söker talanger som drömmer om att ta plats i arbetslivet i en inspirerande, innovativ miljö tillsammans med de bästa IT-konsulterna på marknaden.

Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv vilket ger dig oändliga möjligheter att utvecklas på något av våra kontor runt om i landet. Hos oss kan du växa, både yrkesmässigt och privat. Så starta din resa hos oss för här finns stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och spännande projekt i framkant på tekniken.

Betygen säger inte allt. Brinner du för IT tror vi att Sogeti är den perfekta arbetsgivaren för dig i framtiden. Är du vår blivande stjärna?

Nyfiken på Sogeti? www.sogeti.se

Vi finns även på Jobteaser på följande adress https://ju.jobteaser.com/en/companies/112525-sogeti-jonkoping

2021-11-12