Karriärum är en stor möjlighet för dig som student att träffa, nätverka och upptäcka nya företag. Oavsett om du letar efter en plats till näringslivsförlagd kurs, examensarbete eller sommarjobb så kommer du med all säkerhet hitta det på Karriärum! 

Mässinformation

Företag och organisationer som är med kommer att ladda upp jobbannonser och andra tjänster via JobTeaser. Om du ännu inte använt JobTeaser rekommenderar vi att du registrerar dig där inför mässan. 

Mässan är främst inriktad mot Tekniska Högskolans egna studenter som är schemalagda för mässan men alla inom JU är mycket välkomna.

Engagera dig

Projektgrupp 2021

Vill du vara en del av Jönköpings Universitys största och mest besökta arbetsmarknadsdag? Eller kanske du är intresserad av att engagera dig i ett större projekt med många andra studenter, som gynnar din utbildning och dina karriärmöjligheter?

Projektgruppen består av studenter med olika bakgrund och olika studieområden som tillsammans med JTH och HITECH skapar en mässa med 100 utställare som tar upp hela Tekniska Högskolans byggnad. Vi behöver studenter som är intresserad av webb och teknik, logistik, marknadsföring och mycket mer. 

Med en projektledare från JTH och en projektgrupp från HITECH startar planeringen av mässan på vårterminen. 

Är du intresserad av att vara med i projektgruppen, kontakta affairs.hitech@js.ju.se