style Utbildningstyp: Uppdragsutbildning
event Kursstart: vecka 14-23, 2023
place Ort: webbaserad
rotate_right Ansökningstid: Sista ansökningsdag 13 februari 2023

Kursen om utredning och behandling vid psykisk ohälsa hos äldre. En betydande del av kursen berör bemötande utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där även närståendes situation beaktas.

 

Studentcitat:

- Mer kunskap och förståelse för människor som har psykisk ohälsa. Tycker även att jag kan praktisera mina kunskaper i mitt arbete.


Kursen vänder sig till dig som vill öka dina kunskaper om psykisk hälsa och ohälsa hos äldre. Äldres psykiska hälsa
Psykisk ohälsa och psykiska sjukdomar under åldrandet
Utredning, behandling, vård och omsorg
Bemötande utifrån ett personcentrerat förhållningssätt
Etiska aspekter

Deltagare som genomgått uppdragsutbildning med godkänd examination erhåller högskolepoäng och kan ansöka om kursbevis. Övriga deltagare som deltagit i obligatoriska moment får ett intyg för genomgången kurs.

Utbildningen ges vid: Hälsohögskolan
verified_user Behörighet: Alla är behöriga att delta, oavsett formell högskolebehörighet då det är arbetsgivaren som utser deltagare.
local_library Studieform: Webbaserad
rotate_right Studietakt: Halvfart
data_usage Studieavgift: 17 000 SEK (exkl. moms). Vid en uppdragsutbildning är det din arbetsgivare som står för kostnaden.

Jönköping - den moderna studentstaden

Jönköping är den moderna studentstaden med ett gemensamt och sammanhållet campus som ligger mitt i stan. Här finns våra fyra fackhögskolor med 12 000 studenter tillsammans med Högskolebiblioteket, träningsanläggning, caféer, restauranger och Service Center. Med en stark internationell prägel och samverkan med arbetslivet redan under studietiden ger vi dig rätta förutsättningar för din framtid.

Läs mer om studentlivet i Jönköping.

Flygfoto över Jönköping

Kontakta ossKontaktpersoner