event Kursstart: 4/dec/2024
place Ort: Online
rotate_right Ansökningstid: Öppen för ansökan

Vad är Strategic Competence Development?

"Strategic Competence Development"syftar till att rusta individer med de nödvändiga färdigheterna för att förbättra deras befintliga förmågor som svar på kriser, som den pågående COVID-19-pandemin. Denna extrema situation har skapat utmanande förhållanden för företag i alla storlekar, vilket har lett till ett betydande antal jobbförluster.

Behovet av att bättre förbereda arbetsstyrkan i Sverige fanns redan innan pandemin, men de senaste händelserna har ytterligare betonat vikten av att utveckla en konkurrenskraftig kompetensuppsättning för att effektivt kunna hantera sådana situationer. Kursen är utformad för att hjälpa studenter att analysera och utveckla strategiska kompetenser relaterade till nyckelaspekter av organisatorisk strategi, inklusive ledarskap, förändringshantering, organisatorisk kultur, entreprenörskap och innovation.


Vilken är målgruppen?

Kursen är öppen för yrkesverksamma som har minst en kandidatexamen eller motsvarande och är intresserade av att utveckla sin strategiska kompetens för nyckelfunktionella aspekter av organisatorisk strategi, såsom ledarskap, förändring, kultur, entreprenörskap och innovation.

Kursen levereras online, och engelska kunskaper krävs.

*Undervisningen sker på engelska

Utbildningen ges vid: Jönköping International Business School
verified_user Behörighet: Sökanden måste ha minst en kandidatexamen (dvs motsvarande 180 ECTS-poäng vid en ackrediterad högskola) eller motsvarande (omfattande affärserfarenhet kan valideras som motsvarande). Engelska språkkunskaper krävs (nivå 6/B eller motsvarande).
local_library Studieform: Distans/Online
rotate_right Studietakt: 100% (heltid)
clear_all Nivå: Master
data_usage Omfattning: 7.5 hp
data_usage Studieavgift: Studieavgifter gäller INTE för EU / EES-medborgare. Icke-EU / EES-medborgare ombeds att betala en avgift på 15000 SEK för att delta i kursen.
language Språk: Engelska
access_time Längd: Veckor 49 - 03

Jönköping - den moderna studentstaden

Jönköping är den moderna studentstaden med ett gemensamt och sammanhållet campus som ligger mitt i stan. Här finns våra fyra fackhögskolor med 12 000 studenter tillsammans med Högskolebiblioteket, träningsanläggning, caféer, restauranger och Service Center. Med en stark internationell prägel och samverkan med arbetslivet redan under studietiden ger vi dig rätta förutsättningar för din framtid.

Läs mer om studentlivet i Jönköping.


Kontakta ossFör information om kursen, vänligen kontakta: