PREVJU - EN FÖRHANDSVISNING

För dig som sökt en utbildning. Välkommen på förhandstitt hos oss lördag 25 maj.

Intensivvård innebär ett arbete med stor variation av arbetsuppgifter omfattande att vårda patienter i alla åldrar med akuta sjukdomstillstånd i komplexa vårdsituationer. Utbildningen leder till ett självständigt och tvärprofessionellt arbete i omvårdnaden av den multisjuka patienten.


Utbildningen ges på helfart i samverkan mellan Linköpings universitet och Hälsohögskolan i Jönköping. Linköpings universitet ansvarar för utbildningen, dess innehåll och organisation samt antagningen. Linköping utgör kursort medan Jönköping fungerar som studieort för en basgrupp omfattande cirka åtta studenter. Den verksamhetsförlagda utbildningen är förlagd till Jönköpings län.

För mer information se liu.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler utbildningar och intervjuer från Jönköping University

Jönköping - den moderna studentstaden

Jönköping är den moderna studentstaden med ett gemensamt och sammanhållet campus som ligger mitt i stan. Här finns våra fyra fackhögskolor med 12 000 studenter tillsammans med Högskolebiblioteket, träningsanläggning, caféer, restauranger och Service Center. Med en stark internationell prägel och samverkan med arbetslivet redan under studietiden ger vi dig rätta förutsättningar för din framtid.

Läs mer om studentlivet i Jönköping.


Kontakta oss