PREVJU - EN FÖRHANDSVISNING

För dig som sökt en utbildning. Välkommen på förhandstitt hos oss lördag 25 maj.

Nivå: Avancerad nivå
Ansökningstid: Ansökan är öppen för sen anmälan
Programstart: Höst 2024
Ort: Jönköping
Examen: Filosofie magisterexamen med huvudområdet informatik, inriktning User Experience Design, 60 hp

Översikt

På dagens ständigt föränderliga marknad behöver designers och utvecklare avancerade kunskaper och högt utvecklade färdigheter i hur man skapar innovativa och konkurrenskraftiga produkter. Detta program ger dig fördjupad kunskap om mänskliga egenskaper och förståelse för hur människor interagerar med teknik. Vi utforskar också hur den senaste digitala tekniken, såsom maskininlärning och rekommendationsagenter, kan bidra till en förbättrad användarupplevelse. Dessutom ger programmet dig kompetens att bli en framtida ledare och driva innovation.


I examensarbetet kommer du att utföra ett fördjupat arbete med ett problem från industrin, från samhället eller från ett närliggande akademisk forskningsområde. Programmet är internationellt och alla kurser genomförs på engelska. Du kommer att studera tillsammans med studenter från hela världen med olika akademisk bakgrund.

All undervisning sker på engelska. Du kommer att läsa tillsammans med studenter från hela världen med olika akademiska bakgrunder.

Efter din magisterexamen kommer du vara redo för att arbeta inom digital teknik i olika roller, så som UX-designer, produktdesigner, interaktionsdesigner eller som teknik- eller designkonsult. Du kommer ha skaffat dig färdigheter och den nödvändiga expertisen för att arbeta inom områden som design, utveckling och med produktframtagningsprocesser. Programmet ger också en bra grund för vidarestudier på doktorandnivå.

Programmet ges vid Tekniska Högskolan
Omfattning: 60 hp
Nivå: Avancerad nivå
Studietakt: Helfart
Ort: Jönköping
Studieform: Campusbaserad
Programstart: Hösten 2024
Behörighet: Examen om minst 180 hp med lägst 90 hp i huvudområdet Informatik, Datateknik, Datavetenskap eller motsvarande. Dessutom krävs kunskaper i Engelska 6 eller motsvarande.
Anmälningskod: HJ-MS191
Examen: Filosofie magisterexamen med huvudområdet informatik, inriktning User Experience Design

Fler utbildningar och intervjuer från Jönköping University

Jönköping - den moderna studentstaden

Jönköping är den moderna studentstaden med ett gemensamt och sammanhållet campus som ligger mitt i stan. Här finns våra fyra fackhögskolor med 12 000 studenter tillsammans med Högskolebiblioteket, träningsanläggning, caféer, restauranger och Service Center. Med en stark internationell prägel och samverkan med arbetslivet redan under studietiden ger vi dig rätta förutsättningar för din framtid.

Läs mer om studentlivet i Jönköping.


Kontakta oss

Programansvarig

  • Universitetslektor Informationsteknik
  • Tekniska Högskolan