Sofia Kjellström och Gunilla Avby

Ta del av forskarnas nya verktyg och metoder för samarbete

Arbetar du med ledarskapsfrågor, inom HR, som verksamhetschef eller teamledare? Är din organisation ansluten till Trygghetsrådet TRS? Då får du inte missa vårt webbinarium om hur du skapar lärande och utveckling i vardagen – forskarnas nya verktyg och metoder för samarbete.

Vid webbinariet medverkar Gunilla Avby, fil dr och docent i pedagogik vid Stockholms universitet. Hon kommer att presentera Lärspiralen, nästa generations PDSA-metod (Plan – Do – Study – Act), som är en metod för att systematiskt testa och genomföra förändringar. Här medverkar också Sofia Kjellström, professor i kvalitetsförbättring och ledarskap vid Jönköping University. Hon ska presentera Dialogkartan, ett verktyg som kan bistå vid planering av utvecklingsinsatser på både individ- och gruppnivå. Det kan också hjälpa organisationer att identifiera behov och stödåtgärder som redan används eller behövs.

Datum & anmälan
Webbinarium: Skapa lärande och utveckling i vardagen – forskarnas nya verktyg och metoder för samarbete.
Klockan 10.00-11.00, 24/10 (sista anmälningsdag 20/10). Gäller dig som arbetar i en organisation som är ansluten till Trygghetsrådet TRS.

Läs mer och anmäl dig här > Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto: Johan Avby

2023-10-03