student

Samtalsgrupp: Våga tala

Får du ont i magen av tanken att redovisa inför andra? Välkommen att anmäla dig till kursen Våga tala. Om att ta steget att våga tala och sedan viljan att fortsätta.

JU_Studenthälsan_webb_träd

Bild: Unsplash

Syfte

I kursen tillämpas samtal och övningar för att förstärka insikten, självförtroendet och färdigheterna i muntlig kommunikation.

Kursen bygger på att varva kunskap om grundläggande presentationsteknik med praktiska moment där framförande tränas i små grupper under trygga förhållanden. Träningen är anpassad efter var och ens utgångspunkt.

Målgrupper

Kursen är särskilt lämplig för dem som har yttrandeproblem i olika sammanhang som vid muntliga föredragningar och redovisningar av skilda slag.

Omfattning

Helgkurs på en lördag-söndag á 7 timmar per dag inklusive lunchrast och fika (fika ingår, lunch ingår ej).

Datum: 18-19 mars.

Tid: kl. 9.00-16.00

Lokal: K-huset

Arbetsformer

Under kursen Våga Tala arbetar vi med att möta rädslan och obehaget som uppkommer i talsituationer. Tillsammans utforskar vi upplevelsen och varvar praktiska övringar med teori och samtal.

Kursledare

Ann-Louice Jorikson och Victoria Wendel är utbildade KBT-terapeuter och kuratorer och som till vardags verkar på Studenthälsan.

Anmälan

Anmälan via e-post till Studenthälsan. Sista anmälningsdag är den 5 mars.

Detta ska vara med i din anmälan:

Namn, personnummer, adress, telefon, fackhögskola och vilken termin du läser nu. Berätta varför kursen är viktig för dig.

Cookieinställningar