En av JIBS guiding principles är att vara "international at heart" och våra utbildningar är designade för att erbjuda dig som student en multifaceterad internationell erfarenhet.

Alla våra program ges helt på engelska (förutom några kurser inom Civilekonomprogrammet). Genom att använda engelska som huvudspråk kan JIBS välkomna en fantastisk blandning av studenter och personal från hela världen och erbjuder därmed en genuin internationell studiemiljö. Tack vare blandningen av bakgrunder erbjuder JIBS internationella erfarenheter redan på campus, till exempel genom tvärkulturellt samarbete.

Våra program och kurser är medvetet utvalda för att fokusera på kunskaper och kompetenser som är relevanta för global verksamhet, ledning och ekonomi. Därmed blir du, som student, väl förberedd för en internationell karriär.

De flesta program vid JIBS har en valbar termin som gör det möjligt att studera eller göra praktik utomlands. Detta innebär en praktisk internationell erfarenhet och ett utmärkt tillfälle för personlig utveckling. Läs mer om utbytesstudier.

Läs mer om JIBS partners för utbytesstudier här.