student
Sidan uppdaterad 2013-06-17

Hälsohögskolan

Studenter poserar framför en blommig vägg under avslutningshögtid

Hej studenter!

Vi hoppas att er sommar har varit fin och att ni nu börjat komma in i arbetsliv eller vidare studier.

På grund av det rådande läget och med anledning av de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten har vi på Hälsohögskolan beslutat att ytterligare skjuta på avslutningshögtiden som var planerad den 24 oktober 2020.

Istället är planen att, om läget då tillåter, fira er med en avslutningshögtid den 22 januari 2021, mer information om tid (kan bli antingen för- eller eftermiddag) och plats kommer senare till er via samma mejl som ni angett i er anmälan inför den 24 oktober.

Tack för er förståelse och med önskan om en fin höst!

Med vänliga hälsningar,

Marie Ernsth Bravell, vd och akademisk ledare för Hälsohögskolan

Agneta Stenebrand, utbildningschef, Hälsohögskolan

Studenter med diplom

Information publicerad 24 april 2020

Beslut att skjuta upp vårens avslutningshögtid

Med anledning av den rådande situationen med Covid-19 och Regeringens beslut den 27 mars, kommer JU inte arrangera några allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar för fler än 50 personer. Detta innebär också att vi på Hälsohögskolan idag, den 24 april, tagit beslutet att skjuta fram vårens avslutningshögtid som skulle ägt rum den 5 juni 2020. Vår förhoppning är att situationen ser annorlunda ut i höst och därför planerar vi att hålla en traditionsenlig avslutningshögtid för de studenter som tar examen våren 2020 i oktober istället.

Vi återkommer inom kort med information angående tid och plats, samt anmälningsformulär för de som vill delta under höstens avslutningshögtid.

Vi tackar er för er förståelse under dessa tider och hoppas att ni, precis som vi, ser fram emot att förhoppningsvis kunna hålla vårens avslutning under hösten istället.

Varma hälsningar,

Jan Mårtensson, tillförordnad vd och akademisk ledare

Agneta Stenebrand, utbildningschef

Hälsohögskolan

Avslutningshögtiden anordnas två gånger per år för att fira de studenter som tar examen från Hälsohögskolan.

Varje år är det runt 500 studenter vid Hälsohögskolan (HHJ) som avslutar sin högskoleutbildning. Detta är något som skolan vill uppmärksamma genom att bjuda in alla de studenter som tar examen, samt deras släkt och vänner till en avslutningshögtid.

Kommande avslutningshögtider:

Preliminärt 22 januari 2021

Kontakt

Charlott Lindholm
charlott.lindholm@ju.se
036-101245