Karriärum

Karriärum - Näringslivsdag på

Tekniska Högskolan

Mässpaket 2020


För deltagande gäller en anmälningsavgift på 2 000 kr per utställare. I denna summa ingår matchmaking med studenter samt hjälp att sprida jobbannonser eller annat digitalt material.
I år kan vi endast ta emot två personer per organisation. .

Studentanmälan

Studentinformation och anmälan kommer efter att anmälan till företagen utgått. 

Letar du efter nya idéer, inspiration eller nytt tillskott till personalstyrkan så är det här mässan du inte vill missa. Den 18 november arrangerar Tekniska Högskolan sin årligen återkommande näringslivsdag - Karriärum. Mässan där våra studenter letar praktikplats (NFK), examensarbete eller extrajobb. 

Samverkan med våra studenter kan vara ett sätt att utveckla ditt företag eller din verksamhet samtidigt som studenterna får möjlighet att praktisera sina kunskaper. Samarbeten kan exempelvis ske genom examensarbeten, Näringslivsförlagd kurs (NFK) och projekt

Utställare får tillgång till lokal vid sitt angivna skift. Studenterna anmäler sig till de företag de är intresserade av att träffa och schemat delas ut till företag och studenter inför mässan så att alla har en möjlighet att se vilka de ska träffa i förväg. 
Utställare erbjuds också hjälp med digitalt material i god tid inför mässan. Som utställare behöver man leverera det material som behövs för att listas som utställare. Vi ser gärna att man levererar motsvarande denna mall. 

Som utställare blir du tilldelad ett två timmarsskift, antingen 10-12 eller 13-15 baserat på studenternas tillgänglighet och önskemål. Ni får reda på ert skift efter den 30 oktober.

Då vi i år begränsar antalet deltagande utställare och gäster och arbetar med matchmaking istället vill vi också uppmuntra er att använda sig av vår jobbportal JobTeaser. Annonsering av era tjänster är gratis via tjänsten och ni kan nå många av våra studenter via den plattformen. Ni kan även be studenterna ni träffar på Karriärum att söka via JobTeaser för enkel hantering av ansökningar. JobTeaser.

Utställarna arbetar med en yta på cirka 2 kvm som de inreder själva. Vanligt är roll-ups eller en mindre mässvägg. Utöver monterutställningen så erbjuder vi även möjlighet att synas tillsammans med vår sponsorkasse som vi delar ut till studenterna i entrén när mässan börjar. Även i vårt mässmagasin finns möjlighet att synas extra, ni som organisation kan köpa en annonssida i magasinet som delas ut till alla gäster på mässan. Annonssidan skapas tillsammans med er enligt en mall. Du hittar tidigare magasin under menyn "Senaste Karriärum". 

2020 

Anmälan för företag har stängts. Välkommen 2021.
Anmälan för studenter ligger på sidan för studenter. 
Mässan öppnar 18 november

Schema för dagen

9.00 Finnveden Säljkraft håller föreläsning i Fagerhultsaulan, E1423. 
- Så blir du bäst på att bära ditt varumärke
10.00 Karriärum öppnar 
11.00 Studion, E1105 öppnar för möjligheten att ta CV-foto. 
14.00 Karriärum stänger. 
Renata Chlumska håller föreläsning i Fagerhultsaulan - Reaching the top
15.00 Afterwork öppnar på Sajens.


I anmälan finns finns mer detaljer och aktuell information om vad som ingår i din monter och tillval så som medverkande i mässmagasin.

Har du frågor om mässan och magasin är du välkommen att kontakta Jesper.Johnsson@ju.se.

I år kommer vi dela ut en sponsorkasse till de första studenterna på mässan. Vill ditt företag synas extra så passa på att lämna en produkt/giveaway till kassen.

Anmäl ditt företag till After Work på Science park (50 m från mässan) kl 15.00 - 17.00. I anmälan ingår buffémat samt en dryckesbiljett.

Kontaktpersoner

Sidan uppdaterad 2020-09-16