Karriärum

Näringslivsdag på Tekniska Högskolan

Mässpaket 2020

Digital marknadsföring och Matchmaking med rätt studenter. 
2 personer per organisation. 

Letar du efter nya ideér, inspiration eller nytt tillskott till personalstyrkan så är det här mässan du inte vill missa. Den 18 november arrangerar Tekniska Högskolan sin årligen återkommande näringslivsdag - Karriärum. Mässan där våra studenter letar praktikplats (NFK), examensarbete eller extrajobb. 

Samverkan med våra studenter kan vara ett sätt att utveckla ditt företag eller din verksamhet samtidigt som studenterna får möjlighet att praktisera sina kunskaper. Samarbeten kan exempelvis ske genom examensarbeten, Näringslivsförlagd kurs (NFK) och projekt

Utställare får tillgång till lokal vid sitt angivna skift. Studenterna anmäler sig till de företag de är intresserade av att träffa och schemat delas ut till företag och studenter inför mässan så att alla har en möjlighet att se vilka de ska träffa i förväg. 
Utställare erbjuds också hjälp med digitalt material i god tid inför mässan. Som utställare behöver man leverera det material som behövs för att listas som utställare. Vi ser gärna att man levererar motsvarande denna mall. 

Då vi i år inte kan säkra antalet deltagande utställare och gäster vill vi också uppmuntra att använda sig av vår jobbportal JobTeaser. Annonsering av sina tjänster är gratis via tjänsten och ni når många av våra studenter via den plattformen. Ni kan även be studenterna ni träffar på Karriärum att söka via JobTeaser för enkel hantering av studentens information. JobTeaser.

Utställarna arbetar med en yta på cirka 2 kvm som de inreder själva. Vanligt är roll-ups eller en mindre mässvägg. Utöver monterutställningen så erbjuder vi även möjlighet att synas tillsammans med vår sponsorkasse som vi delar ut till studenterna i entrén när mässan börjar. Även i vårt mässmagasin finns möjlighet att synas extra, ni som organisation kan köpa en annonssida i magasinet som delas ut till alla gäster på mässan. Annonssidan skapas tillsammans med er enligt en mall. Du hittar tidigare magasin under menyn "Senaste Karriärum". 

2020 

Anmälan öppnar 14 augusti. Vill du får en avisering direkt när anmälan öppnar? Lämna din mejladress här
Mässan öppnar 18 november

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Schema för dagen

9.00 Finnveden Säljkraft håller föreläsning i Fagerhultsaulan, E1423. 
- Så blir du bäst på att bära ditt varumärke
10.00 Karriärum öppnar 
11.00 Studion, E1105 öppnar för möjligheten att ta CV-foto. 
14.00 Karriärum stänger. 
Renata Chlumska håller föreläsning i Fagerhultsaulan - Reaching the top
15.00 Afterwork öppnar på Sajens.


I anmälan finns finns mer detaljer och aktuell information om vad som ingår i din monter och tillval så som medverkande i mässmagasin.

Har du frågor om mässan och magasin är du välkommen att kontakta Jesper.Johnsson@ju.se.

I år kommer vi dela ut en sponsorkasse till de första studenterna på mässan. Vill ditt företag synas extra så passa på att lämna en produkt/giveaway till kassen.

Anmäl ditt företag till After Work på Science park (50 m från mässan) kl 15.00 - 17.00. I anmälan ingår buffémat samt en dryckesbiljett.

Kontaktpersoner

Instagram

undefined

undefined

undefined

undefined

Sidan uppdaterad 2019-06-27

Sidan uppdaterad 2018-06-08