Framtidsmässan på Jönköping University planeras att hållas tisdag 6 februari 2024 kl 11.00-14.00. Detta är en en dag för främst gymnasieelever att få inspiration och en inblick i möjligheterna inför framtida studie- och yrkesval.

Framtidsmässan är en av vårens största utbildningsmässor för högre studier och anordnas av Jönköping University tillsammans med de kommunala gymnasieskolorna. Mässan är ett bra tillfälle för eleverna att jämföra olika utbildningsanordnare och yrkesmöjligheter.

Till Framtidsmässan bjuds ca 2 000 gymnasieelever in från Jönköpings kommun för att få inspiration och information om sina framtidsmöjligheter. 

Som besökare på Framtidsmässan möter du studenter och personal från flera av landets högskolor och universitet, och även andra utbildningsanordnare såsom yrkeshögskola och organisationer för utlandsstudier.

Tid och plats för mässan

Mässan med över 30 olika utställare planeras att hållas i Campus Arena på Jönköping University tisdag 6 februari 2024 kl 11.00 - 14.00.

Utställare

Är du och din organisation intresserad av att ställa ut på vår Framtidsmässa? Vi söker högskolor, universitet, organsiationer för utlandsstudier och andra utbildningssamordnare som exempelvis Försvarsmakten, Polisen, Räddningstjänsten med flera, som vill träffa gymnasieelever i Jönköpings Kommun.

Anmälan och monteravgift

Begränsat antal utställarplatser. Monterplats ca 2x1 meter med mässbord, eluttag och trådlöst internet kostar 1500 kr exkl. moms. Sista anmälningsdag är den 18 december.