Tanja Andersson

Administratör företagsekonomi och projektkoodinator, Jönköping University. Tidigare student, Vårdadministration.

Porträttfoto av Tanja, före detta student

- Många ser mig som spindeln i nätet i organisationen. Administrativt fungerar jag som ett stöd till bland andra ämnesansvarig, studierektor och programdirektören för våra magisterprogram.

- Jag har väldigt varierande arbetsuppgifter där jag planerar disputationer, konferenser, seminarier och workshops. Koordinerar vår interna- och externa kommunikation – inom detta är våran webbsida ett av områdena som jag ansvarar för. I min roll ingår en del marknadsföring där jag till exempel kan vara med och arbeta fram texter och layout till nya broschyrer.

- Det jag älskar mest med mitt jobb är den ständiga variationen i mitt dagliga arbete och den internationella miljön. Vi har personal, studenter och besökare från hela världen och den sociala delen som man får här är oslagbar.

- Mitt råd till er som läser vårdadministration är att få ut så mycket som möjligt av era praktikperioder och, om möjligt, välja den sista praktiken utanför landstinget. På det viset får ni med er erfarenhet från en annan sektor som kan generera i en jobbmöjlighet utanför vården - det är jag ett tydligt exempel på.

Sidan uppdaterad